Skip to content

Waze vs Google Maps – Tu ce aplicatie preferi?

Waze vs Google Maps? Care este cea mai buna aplicatie auto de navigare?

Atunci cand planuiti sa calatoriti undeva, in mod natural, cautati cel mai bun traseu cu trafic cat mai usor.
Aplicatiile de navigare din ziua de azi sunt aici pentru a va face viata mai usoara, iar cele mai populare dintre ele sunt: Google Maps si Waze.

Cele doua aplicatii sunt accesibile atat pentru utilizatorii iOS cat si pentru cei cu sistem Android.

Ambele aplicatii aduc o cantitate uriasa de informatii actualizate, directii pas cu pas in timp real, recomandari si multe altele. Cu toate acestea, exista soferi care fac o diferenta destul de mare intre cele doua sisteme si sunt fani doar ai uneia dintre ele. Haideti sa aflam care dintre cele doua da un randament mai bun si de ce.

Ce trebuie sa stii, in primul rand, este ca ambele aplicatii sunt detinute de GOOGLE. Chiar si asa, cele doua sunt cat se poate de diferite si se adreseaza unui public sau situatii complet diferite. Sa inceapa confruntarea Waze vs Google Maps.

Top 10 diferente intre aplicatiile Waze si Google Maps

GOOGLE MAPS

 1. Directiile si navigarea vocala sunt disponibile pentru conducere, mers pe jos, ciclism si transport in comun.
 2. Aplicația are o abordare bazată în principal pe informații și direcții ale comunității locale.
 3. Poate fi utilizat atât online, cât și offline, cu indicații pas cu pas oferite în modul offline.
 4. Include companii locale si repere, inclusiv informatii precum meniuri, program, numere de telefon, forografii, etc.
 5. Are o interfață de navigatie de baza, dar traditionala, care include o mulțime de informatii, dar care uneori poate parea aglomerata.
 6. Opțiunile de navigare vocala includ conducerea, ciclismul și mersul pe jos, partajarea in timp real a locatiei si directii de realitate augmentata.
 7. Funcția de desemnare a benzii le permite soferilor sa stie pe ce banda ar trebui sa se afle înainte de viraje.
 8. Cuprinde: Asistentul Google, Google Street View, companiile din rețeaua de transport, partajarea calatoriilor si Cautarea Google.
 9. Soferii isi pot gasi masina parcata, deoarece aplicatia salveaza locurile de parcare si are un locator de statie de incarcare EV.
 10. Te ajuta sa ajungi la destinatie in timp util si, de asemenea, te avertizeaza despre accidente si blocaje de trafic. Alertele sunt mai generale decat cele Waze, deoarece Google Maps nu are același grad ridicat de integrare socială. Cu toate acestea, are o vizualizare a hartii mai mare si mai informativa, care arata adesea rutele si serviciile inconjuratoare mai clar.

WAZE

 1. Directiile sunt axate exclusiv pe conducere.
 2. Aplicatia foloseste de la soferi informatii live, conduse de comunitate, provenite de la multime, despre conditiile rutiere, in timp real.
 3. Waze necesita o conexiune de date.
 4. Urmareste conditii rutiere fara informatii comerciale comunitare.
 5. Waze are o interfata eleganta, minimala, cu multe optiuni de personalizare si grafica 3D.
 6. Waze ofera optiuni de navigare vocala, inclusiv voci de vedete si posibilitatea de a inregistra comenzi in propria voce.
 7. Aplicatia va monitorizeaza viteza si va anunta cand mergeti prea repede.
 8. Retine rutele utilizate frecvent, destinatiile frecvente si orele de deplasare.
 9. Aplicatia ofera acces cu un singur buton la o harta a parcarilor din apropierea destinatiei dvs.
 10. În ceea ce privește conducerea in oras, Waze exceleaza la găsirea unor rute alternative in jurul accidentelor si a blocajelor de trafic si ate vertizeaza inainte de incidentele rutiere. Rapoartele politiei Wazte ajuta sa iti monitorizezi viteza pentru a evita obtinerea unei amenzi.

Asadar, ambele sunt ușor de utilizat si ofera in mod consecvent indicații precise. Noi ti-am pus la indemana cateva dintre elementele cheie pentru a-ti da seama care dintre aplicatii te poate ajuta mai mult. Deci, pe care sa-l alegi? Daca inca nu te-ai hotarat, te invitam sa citesti mai multe pe portalul celor de la digitaltrends.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *