Skip to content

SERVICII

Inchirieri auto

Vă punem la dispoziție o gamă diversificată de mașini cu transmisie automată și manuală, car kit, sisteme multimedia, aer conditionat, GPS, etc.

Acte auto

Trebuie să vă îmnatriculați o mașină, sau poate doar să actualizați documentele acesteia?
Colegii noștri sunt mai mult decât pregătiți să se ocupe de întregul proces birocratic (completare formulare, întocmire dosare, reprezentare RAR, etc.). 
 Nu aveți timp de pierdut la cozile insituțiilor ce necesită înregistrarea autovehicolului? Sunați-ne și odată ce preluăm documentele, noi ne ocupăm cu seriozitate și promptitudine de întreaga procedură solicitată. 


Transfer aeroport

Dacă aterizezi pe aeroportul din București sau Constanța, colegii noștri te pot aștepta și prelua în oricare din orașele: Constanța, București, Călărași, Tulcea, etc. Trebuie doar să ne suni și să specifici data și ora pentru a putea face rezervarea.

Curse private

Nu ai permis auto sau vrei efectiv să te bucuri de concediu? Lasă grija condusului în seama noastră și ocupă-te de lucrurile importante ție. Bucură-te de opțiunea de a închiria mașina dorită cu șofer personal. Organizăm curse private în diferite orașe din România (București, Constanța, Tulcea, etc.)

*ofertele noastre se adresează atât persoanelor fizice cât și celor juridice