Skip to content

Lucruri esențiale pe care ar trebui să le păstrezi în mașină

INCHIRIERI AUTO CONSTANTA

Nu stii care este minimul de lucruri esențiale pe care ar trebui să le păstrezi în mașina?
Ei bine, unii dintre noi nu păstrează absolut nimic în portbagajele mașinilor noastre, în timp ce alții au destule bagaje acolo încât să poată trăi în mașina lor săptămâni întregi. Undeva la mijloc este această listă de 30 de lucruri pe care credem că fiecare proprietar de mașină ar trebui să le aibă întotdeauna la îndemână.

Puteți cumpăra seturi de siguranță de urgență ambalate, care include un cablu de rapel, lanternă, trusă de prim ajutor și multe alte articole – dar abordarea DIY este mai satisfăcătoare și mai rentabilă, deoarece probabil aveți deja multe dintre aceste obiecte situate în jur. Nu este vorba doar de urgențe sau siguranță, așa că am separat listele de verificare pe categorii.

INCHIRIERI AUTO CONSTANTA
INCHIRIERI AUTO CONSTANTA

Reparații și întreținere auto

Pentru a vă menține în funcțiune, păstrați în portbagaj:

 • Anvelopă de rezervă (în stare bună), împreună cu un cric și un fier de călcat, deoarece fără ele, anvelopa de rezervă este inutilă. (Iată cum să schimbați o anvelopă, în cazul în care aveți nevoie de o reîmprospătare.) De asemenea, dacă roțile dvs. necesită o cheie specială de securitate pentru a o scoate, asigurați-vă că aceasta este întotdeauna și în mașina dvs.
 • Pneumatice și garnituri de etanșare, precum Fix-a-Flat, care pot conecta o scurgere minoră (și vă pot ajuta să evitați utilizarea instrumentelor de mai sus) suficient de mult timp pentru a vă duce la magazinul auto.
 • Cabluri jumper, deoarece bateriile moarte se întâmplă cu cei mai buni dintre noi. Avem un curs accidental despre cum să porniți o mașină, dar ar trebui să vă familiarizați cu motorul propriei mașini, doar în cazul în care lucrurile stau puțin diferit. Alternativ, împachetați un acumulator de urgență, astfel încât să nu vă bazați pe un Samaritean bun care se întâmplă de-a lungul.
 • Manualul mașinii dvs., care ar trebui să fie deja în torpedou.
 • Un manometru al anvelopei. După cum subliniază site-ul nostru suror, Jalopnik: „verificarea regulată a presiunii în anvelope poate îmbunătăți manevrabilitatea, crește economia de combustibil, poate promova longevitatea anvelopelor și chiar poate salva vieți”.
 • Bandă adezivă și WD-40. Serios, verificați aceste 10 reparații eroice cu bandă adezivă.
 • Reparați informațiile de contact. O carte de vizită pentru atelierul dvs. de reparații auto, cardul dvs. AAA (dacă sunteți membru) și formularele de daune de asigurare auto vă vor fi de asemenea utile – puteți găsi unele dintre aceste lucruri online, dar nu știți niciodată când veți fi prins într-o zonă fără acoperire a celulelor sau care se confruntă cu o baterie de telefon moartă. Păstrați-le în torpedou.

Siguranță și supraviețuire

În orice caz, consumabilele dvs. de siguranță ar trebui să includă:

 • Trusă de prim ajutor
 • Lanternă
 • Multi-instrument (aici sunt unele dintre preferatele noastre)
 • Chibrituri sau altceva pe care îl puteți folosi pentru a aprinde un foc (Bonus: Păstrați o lumânare într-o cutie pentru urgențe de iarnă)
 • Bare energetice sau MRE (alimentele instant care se încălzesc doar cu apă)
 • Sticle de apa
 • Radio meteo (Puteți face unul cu energie solară de 3 USD într-o cutie cu altoid!)

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Inchirieri auto Constanta / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private
Partner oficial – Uber / Bolt / FreeNow

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon Constanta: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Telefon Brasov: 0724 056 084
Whatsapp Brasov: 0724 056 084

Pagina noastra de Facebook unde poti gasi cele mai multe oferte, o poti gasi aici: AUTO HOUSE CONSTANTA si aici: AUTO HOUSE BRASOV 

COVID 19

Impreuna pastram distanta! In prezent, ne confruntam cu totii cu o situatia neobisnuita ce ne afecteaza mai mult sau mai putin. Dar cu toate acestea, este o situatia peste care vom trece doar impreuna. Noi, cei de la Auto House Constanta, credem cu tarie acest lucru, chiar daca inseamna sa pastram distanta unii fata de ceilalti. Trebuie sa fim ‘uniti’ in pastrarea acestei masuri si sa intelegem ca doar asa ne putem face bine si ne putem relua activitatile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *