Skip to content

Inchirieri Auto:Programul de Sarbatori

inchirieri auto

Auto House Constanta este firma de inchirieri auto care va sta la dispozitie si in perioada sarbatorilor .Autoturismele din flota noastra sunt oricand pregatite pentru dvs.Acestea sunt prevazute cu anvelope specializate pentru sezonul rece cat si cu toate echipamentele necesare .

Venim in intampinarea celor care doresc sa inchirieze autoturisme pe o perioada de minim 3 zile, in Constanta si in imprejurimile acesteia.Preturile incep de la 12 euro/zi in functie de masina si perioada dorita.Va oferim de asemenea posibilitatea de transfer:Aeroportul Mihail Kogalniceanu -Constanta .

Inchirieri Auto:Ce masini va recomandam in aceasta iarna ?

Pentru acest sezon va recomandam autoturismele din gama SKODA .Sunt perfecte atat in oras ca si pe drumuri lungi daca imbini ambele “lumi”si conduci in mod regulat atat in regim urban ,cat si in regim extraurban.

Sunt fiabile ,silentioase si foarte practice .In flota Auto House gasiti nenumarate masini din aceasta gama .

Daca doriti sa inchiriati autovehicule din gama AutoHouse,trebuie sa stiti ca toate masinile noastre au taxele platite si sunt pregatite oricand pentru dumneavoastra.Daca te hotarasti sa inchiriezi masini de la noi ,ne gasiti pe pagina de facebook:Inchirieri auto / Rent a Car / Transfer aeroport / Constanta sau la numarul de telefon :0723816049.

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Închirieri auto / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Pagina noastra de Facebook unde poti gasi cele mai multe oferte, o poti gasi aici: AUTO HOUSE CONSTANTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *