Skip to content

Inchirieri Auto:Ford Fiesta 2013

Inchirieri Auto Constanta

Firma de inchirieri auto,Auto House Constanta,vine in intampinarea dumneavoastra cu descrierea unui alt autoturism din flota si anume,Ford Fiesta 2013.Este un autoturism potrivit atat calatoriilor de drum lung cat si a celor din oras.Acest autovehicul surprinde prin eleganta design-ului cat si prin gadgeturi,fiind posesor al comenzilor rapide de pe volan cat si a altora.
Este foarte utila fiind usor de gestionat .


Inchirieri Auto Constanta

Inchirieri Auto:Detalii tehnice

Autoturismul ,Ford Fiesta 2013,are caroseria berlina,numar total de scaune,5, si are tractiune fata .Masina are un consum mic atat in oras cat si in exterior ,sursa de energie fiind motorina.Este foarte flexibila ,silentioasa si nu in ultimul rand,practica.

Daca doriti sa inchiriati autovehicule din gama AutoHouse,trebuie sa stiti ca toate masinile noastre au taxele platite si sunt pregatite oricand pentru dumneavoastra.Daca te hotarasti sa inchiriezi masini de la noi ,ne gasiti pe pagina de facebook:Inchirieri auto / Rent a Car / Transfer aeroport / Constanta sau la numarul de telefon :0723816049.

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Închirieri auto / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Pagina noastra de Facebook unde poti gasi cele mai multe oferte, o poti gasi aici: AUTO HOUSE CONSTANTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *