Skip to content

Inchirieri Auto:Cum să dezinfectăm mașina?

Inchirieri Auto Constanta

Inchirieri Auto Constanta.Boala cauzată de coronavirus (COVID-19) este o boală infecțioasă cauzată de coronavirusul descoperit cel mai recent.Virusul care cauzează COVID-19 se transmite în principal prin picături respiratorii, care sunt răspândite atunci când o persoană infectată tușește, strănută sau expiră. Aceste picături sunt prea grele pentru a rămâne în aer, așa că se așază pe obiecte sau suprafețe.Astfel, dezinfectarea acestora repezinta un proces des intalnit in aceasta perioada .

Inchirieri Auto Constanta:Metoda de curatare.

Dacă nu puteți evita să intrați în contact cu alții și să mergeți undeva cu mașina, acordați atenție măsurilor de igienă preventive. Dezinfectați toate suprafețele pe care le atingeți înainte și după călătorie, mai ales dacă împărtășiți mașina cu cineva sau dacă transportaţi pe cineva care are nevoie de asta.

Luați această metodă de curățare foarte în serios: dezinfectați volanul, levierul cutiei de viteze, maneta frânei de mână, mânerele ușilor, comenzile radioului sau sistemului infotainment după caz, manetele de pe coloana de direcție, cotierele, comenzile de poziție a scaunelor, ramele ușilor și mânerele exterioare, inclusiv cel al portbagajului. Aceste principii sunt și mai importante pentru șoferii de taxi sau alți șoferi care transportă pasageri.

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Închirieri auto / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Pagina noastra de Facebook unde poti gasi cele mai multe oferte, o poti gasi aici: AUTO HOUSE CONSTANTA.

COVID 19

Impreuna pastram distanta! In prezent, ne confruntam cu totii cu o situatia neobisnuita ce ne afecteaza mai mult sau mai putin. Dar cu toate acestea, este o situatia peste care vom trece doar impreuna. Noi, cei de la Auto House Constanta, credem cu tarie acest lucru, chiar daca inseamna sa pastram distanta unii fata de ceilalti. Trebuie sa fim ‘uniti’ in pastrarea acestei masuri si sa intelegem ca doar asa ne putem face bine si ne putem relua activitatile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *