Skip to content

Inchirieri Auto Constanta: Volkswagen

Inchirieri Auto Constanta

Prin serviciul nostru de inchirieri auto va punem la dispozitie cateva dintre masinile brandului Volkswagen.
Una dintre cele mai cunoscute marci de autoturisme, privind raportul dintre calitate/pret,este cu siguranta Volkswagen. Compania și în același timp marca VW aparțin azi concernului Volkswagen Group(Volkswagen AG), ca mărime al patrulea grup de producători de automobile din lume, după General Motors, Toyota și Ford.
Compania Volkswagen a produs numeroase modele de automobile de la fondarea sa în anul 1937 și până în prezent.Au fost produse diferite tipuri de caroserii : Cabriolet, Combi, Coupe, Furgon, Hatchback, Pickup, Sedan, SUV 4×4, Universal. Au fost produse cutii manuale și cutii automate. 

Inchirieri Auto Constanta

Inchirieri Auto: Autoturismele Volkswagen din flota Auto House

Auto House Constanta detine o gama variata de autoturisme din gama VW. Acestea au solicitari datorita performantelor motorului, sunt confortabile, spatioase si foarte practice. La noi o sa gasiti urmatoarele masini: VW Passat B6 din 2006 cat si din 2010 si VW Golf 6.

Daca doriti sa inchiriati autovehicule din gama AutoHouse,trebuie sa stiti ca toate masinile noastre au taxele platite si sunt pregatite oricand pentru dumneavoastra. Daca te hotarasti sa inchiriezi masini de la noi ,ne gasiti pe pagina de facebook:Inchirieri auto / Rent a Car / Transfer aeroport / Constanta sau la numarul de telefon: 0723816049.

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Închirieri auto / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Pagina noastra de Facebook unde poti gasi cele mai multe oferte, o poti gasi aici: AUTO HOUSE CONSTANTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *