Skip to content

Inchirieri Auto Constanta – masuri in perioada de carantina

In curand orasul nostru Constanta va intra in carantina insa biroul nostru de Inchirieri Auto House Constanta va ramane deschis.

Vrem sa va asiguram ca principala noastra prioritate este sanatatea si siguranta pasagerilor si a angajatilor nostri. In cadrul efortului general de combatere a pandemiei COVID-19, Auto House Constanta a luat masuri si a implementat proceduri menite sa ofere clientilor si angajatilor un mediu cu un grad ridicat de protectie.

Procedurile de curatare si dezinfectare a interioarelor autoturismelor sunt urmate cu strictete atat inceputul fiecarei zile de lucru cat si dupa fiecare calatorie. Utilizarea mastilor de protectie este obligatorie pe parcursul intregii calatorii. Pentru calatoriile de lunga durata schimbarea acestora la fiecare 4 ore este obligatorie. Mastile sunt disponibile in masini si sunt gratuite. Daca este posibil va recomandam utilizarea manusilor de protectie. Mai mult, am solicitat tuturor angajatilor sa efectueze controale medicale imediat ce prezinta simptome specifice COVID-19.

Inchirieri Auto Constanta
Inchirieri Auto Constanta

Incercam sa limitam pe cat posibil orice ce schimb de materiale (comenzi, chitante, facturi) intre pasageri si soferi. Colegii nostrii va stau la dispozitie pentru orice solicitare referitoare la documentele de calatorie, facturi sau confirmari de plata in format electronic. Va recomandam utilizarea platilor online sau cu cardul direct la sofer.  Apa si toate materialele printate au fost elimintate din autoturisme.

Va multumim pentru intelegere si va asiguram ca facem tot posibilul pentru limitarea transmiterii acestui virus.

Va uram multa sanatate si toate cele bune!

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Pagina noastra de Facebook unde poti gasi cele mai multe oferte, o poti gasi aici: AUTO HOUSE CONSTANTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *