Skip to content

Inchirieri auto Constanta in contextul COVID-19

Ai nelamuriri legate de serviciile de inchirieri auto in Constanta in contextul Covid-19?
Ei bine, suntem aici pentru a-ti furniza toate informatiile necesare daca ti-ai planui sa inchiriezi masini in perioada urmatoare.

In aceste momente dificile este important sa actionam mult mai multa responsabilitate si grija decat o faceam pana acum fata de cei din jurul nostru. Perioada aceasta poate fi depasita daca intelegem cu adevarat ca ne priveste pe fiecare din noi si doar impreuna putem face fata noilor conditii.

In timpul acestei pandemii trebuiesc evitate locurile aglomerate, iar spalarea mainilor cat mai des posibil sa fie o prioritate. De asemenea, este important sa utilizam masca de protectie si solutii dezinfectante.

Inchirieri Auto Constanta
Inchirieri Auto Constanta

Va informăm ca biroul de inchirieri auto Auto House Constanta va functiona in aceasta perioada. Stam la dispozitia clientilor a caror activitate nu se poate desfasura de la distanta cu:

  • inchirieri auto in Constanta si imprejurimi pe termen scurt si lung (min. 3 zile).
  • transfer aeroport Kogalniceanu.
  • curse private cu sofer

Pentru desfasurarea activitatii in conditii de maxima siguranta, va asiguram ca am luat masurile de protectie necesare, atat pentru clientii nostri, prin dezinfectarea mașinilor pe care le punem la dispozitie, cat si pentru personalul Auto House Constanta.

Masinile Auto House Constanta sunt dezinfectate periodic fie de echipa noastra, fie prin serviciile de curatenie Cleaning Service Constanta. Asadar, nu ezita sa ne contactezi daca ai nevoie sa inchiriezi o masina in Constanta sau imprejurimi.

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Închirieri auto / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Pagina noastra de Facebook unde poti gasi cele mai multe oferte, o poti gasi aici: AUTO HOUSE CONSTANTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *