Skip to content

Efectele consumului de alcool si de droguri

inchirieri auto Constanta

Efectele consumului de alcool si droguri la volan sunt distrugatoare .Alcoolismul are nenumarate consecinte atat asupra persoanei in cauza cat si asupra celor din jur ,si vorbim de efecte ce tin de sfera psihologica dar si de efecte fizice.Abuzul de alcool este cauza celor mai multe accidentari, inclusiv accidentele de masina, de pilda. O treime din accidentele mortale sunt legate de consumul de alcool, fara a mai numara miile de raniti rezultati in fiecare an.

Multe dintre accidentele și decesele care au loc pe drumurile europene sunt cauzate de șoferi a căror capacitate de a conduce este afectată de o substanţă psihoactivă. Numai alcoolul este estimat a fi, în fiecare an, cauza a până la 10 000 dintre decesele produse de accidentele rutiere în Uniunea Europeană, ceea ce reprezintă un sfert din numărul total de decese rezultate în urma acestora.

inchirieri auto Constanta

Nu sunt disponibile cifre comparabile pentru accidentele rutiere asociate drogurilor ilegale și medicamentelor psihoactive, deși acestea s-au bucurat de o atenţie tot mai mare în ultimul deceniu. Studiile privind efectele substanţelor psihoactive asupra capacităţii de a conduce autovehicule
sugerează că, deși atât drogurile ilegale, cât și cele terapeutice pot afecta conducerea autovehiculelor, efectele și amploarea acestora pot varia în mare măsură de la o substanţă la alta. Conform celor mai recente cercetări, canabisul poate reduce capacitatea de a conduce, iar benzodiazepinele au în general același efect; dintre opioide, heroina poate afecta grav condusul, metadona în măsură mairedusă, iar  buprenorfina și mai puţin. Datele referitoare la drogurile stimulente, cum ar fi cocaina, amfetaminele și ecstasy, sunt mai eterogene, dar acestea sugerează că dozele mari sunt asociate cu afectarea abilităţii de a conduce. Totuși, o măsură obiectivă a gradului în care fiecare drog afecteză persoana în timpul condusului, similară concentraţiei alcoolului din sânge, rămâne dificil de stabilit.

Sfatul nostru este de a nu consuma substante interzise sau alcool inainte de a conduce .Astfel riscam sa ne ranim pe noi si pe cei din jurul nostru .

Daca doriti sa inchiriati autovehicule din gama AutoHouse,trebuie sa stiti ca toate masinile noastre au taxele platite si sunt pregatite oricand pentru dumneavoastra.Daca te hotarasti sa inchiriezi masini de la noi ,ne gasiti pe pagina de facebook:Inchirieri auto / Rent a Car / Transfer aeroport / Constanta sau la numarul de telefon :0723816049.

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Închirieri auto / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Pagina noastra de Facebook unde poti gasi cele mai multe oferte, o poti gasi aici: AUTO HOUSE CONSTANTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *