Skip to content

Cum sa dezghetati un blocaj auto

inchirieri auto constanta - rent a car - AUTO HOUSE CONSTANTA

Cum a fost o perioada cu temperaturi scazute, suntem aproape siguri ca am avut cu totii parte de dimineti cu surprize neplacute, cum ar fi inghetarea diferitelor parti ale masinii.

Asadar, daca te afli in imposibilitatea de a deschide masina, incearca sa nu recurgi la masuri in graba ce pot aduce pagube. Tocmai de aceea, venim in ajutorul tau cu cele mai bune solutii pentru astfel de situatii.

Ce trebuie facut daca usile si incuietorile dintr-o masina ingheata iarna?

inchirieri auto constanta - rent a car - AUTO HOUSE CONSTANTA

In primul rand trebuie sa verifici daca toate usile sunt blocate.Daca reusesti sa deschizi oricare alta usa, trebuie sa pornesti masina si sa lasi cabina sa se incalzeasca timp de o jumătate de ora. In acest caz, incuietorile ar trebui sa se incalzeasca.
In caz contrar, incearca intr-o prima faza sa aplici presiune asupra portierei pentru a putea desprinde pojghita de gheata. Daca nu va pierdeti repede calmul, puteti incerca, de asemenea, sa spargeti gheata din incuietoare, cu ajutorul unei raclete, avand grija sa nu zgariati portiera.

Cea mai usoara alternativa este lichidul special pentru dezghetare.
Trebuie sa scoti capacul din flacon si sa introduci capatul aplatizat pe gat în \u200b\u200bfanta incuietorii. Impinge bula spre incuietoarea usii. Lichidul este injectat in interior si se raspandeste prin mecanism.
Este nevoie de ceva timp pentru a dezgheta gheata (1-2 minute).
Inainte de a introduce cheia in broasca, aceasta trebuie lubrifiata cu acelasi lichid.
De asemenea, trebuie sa actionezi cu atentie. Daca nu a fost posibila introducerea sau rotirea cheii prima data, trebuie sa reinjectezi lichidul in incuietoare.

Cum stim ca de multe ori nu ai o astfel de alternativa cu tine, poti utiliza alcool sau lichide pe baza de alcool ca agent de decongelare. O solutie buna este dezinfectantul de maini. Toarna dezinfectantul pe cheia de la masina si incearca sa o introduci in incuietoare. 
Un alt instrument improvizat ce te poate ajuta este bricheta. Incalzeste partea metalica a cheii si incearca sa o introduci in fantana. Este posibil sa fii nevoit sa repeti incalzirea de mai multe ori pana cand caldura de la cheie topeste gheata formata in interior.
O sticla de apa fierbine poate fi de asemenea folosita ca agent de incalzire, aplicata pe incuietoare pana cand aceasta se deschide.

Iti recomandam sa eviti sa folosesti apa fierbinte. De ce? Ei bine, chiar daca gheata se va topi imediat, aceasta poate ingheta din nou, in scurt timp si nu veti reusi sa deschideti incuietoarea.

Evita, de asemenea sa fortezi cheia in incuietoare, deoarece o potirupe si nu folosi alte substante pentru dezghetarea incuietorii, cum ar fi otetul, deoarece acesta poate lasa urme pe maner si portiera.

Cum se deschide un portbagaj inghetat

Daca aveti acces la incuietoarea portbagajului, acesta trebuie tratat cu un lichid special de dezghețare. Acelasi agent trebuie pulverizat in fante catre garnituri si in locatiile balamalelor care tin hayonul. Dupa trei minute, poti incerca sa deschizii portbagajul.
O alta solutie este sa incercati sa aplicati forti multidirectionale pe suprafara capacului portbagajului pentru a sparge gheata din garnituri insa daca incuietoarea este inghetata, nu va ajuta foarte mult.
Poti incerca de asemenea, sa incalzesti portbagajul cu un uscator de par. Dacă numai portbagajul nu se deschide, atunci este recomandabil sa ajungi la orice atelier de reparatii camera calda si incalzeste acolo trunchiul inghetat.

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Inchirieri auto Constanta / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Pagina noastra de Facebook unde poti gasi cele mai multe oferte, o poti gasi aici: AUTO HOUSE CONSTANTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *