Skip to content

Centura de siguranta

Centura de siguranta a fost creata de inginerul suedez Nils Bohlin, si a fost adoptată pentru prima dată de firma de autoturisme Volvo, care mai apoi a impartasit inventia si cu firmele competitoare, avand ca scop reducerea deceselor si a leziunilor in caz de accidente.

Importanta .Act de responsabilitate .

De ce e important să purtăm centura de siguranta?

Centura de siguranța a fost concepută în scopul protecției șoferilor și pasagerilor dintr-un autoturism în caz de impact. Ea îți poate salva viața în caz de accident pentru că:

  • Împiedică impactul cu parbrizul în momentul accidentului.
  • Elimină posibilitatea de a fi aruncat din mașină la impact.
  • Funcționează în concordanță cu airbag-ul.

       În postura de conducător auto ești răspunzător pentru deciziile și viața ta, dar atunci când transporți pasageri ești răspunzător atât pentru tine cât și pentru ei.

 In cazul celor mici ,legea prevede urmatoarele situatii:

  • Copiii cu o înălţime de până la 135 cm pot fi transportaţi în autovehicule echipate cu sisteme de siguranţă pentru conducător şi pasageri, denumite în continuare sisteme de siguranţă, doar dacă sunt fixaţi sau prinşi cu ajutorul unui dispozitiv de fixare în scaun pentru copii instalat în autovehicul.
  • Conducãtorilor de autovehicule le este interzis sa transporte copii cu varsta de pana la 12 ani pe scaunul din fata, chiar dacã sunt ţinuţi în brate de persoane majore, în timpul deplasarii pe drumurile publice.
  •  Copiii în vârstă de până la 3 ani nu pot fi transportaţi în autovehicule care nu sunt echipate cu sisteme de siguranţă.

Daca te hotarasti sa inchiriezi masini de la noi ,ne gasiti pe pagina de facebook:Inchirieri auto / Rent a Car / Transfer aeroport / Constanta sau la numarul de telefon :0723816049.

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Închirieri auto / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private
Partener oficial Uber

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *