Skip to content

Cele mai utile aplicatii auto pentru soferi in 2020

Cu totii depindem de noile aplicatii auto pentru soferi atunci cand pornim la un drum lung si nu numai. Evolutia telefoanelor se face simtita in toate domeniile. Ele s-au transformat de-a lungul anilor intr-un fel de calculatoare portabile, ceea ce ne face sa credem ca avem in buzunar o adevarata uzina informatica. Astfel, efectul lor se face resimtit in toate aspectele vietii noastre, iar lumea automobilistica nu este o exceptie.

Motiv pentru care, ne-am gandit sa va prezentam cateva din cele mai utile si importante aplicatii care va pot face viata mult mai usoara la volan.

Top 7 aplicatii pentru soferi in 2020

7. AUTO.RO

Cu auto.ro ai toate serviciile auto la indemana: Plati auto (amenzi circulatie, roviniete, taxe de pod, RCA, asistenta rutiera, vanzari auto, plata parcare, evaluare auto, etc), service auto(depui cereri de service si primesti oferte pe telefon), anunturi auto, Masina mea, locatii auto in zona ta (benzinarii, scoli soferi, bancomate, vulcanizare, etc.). In Functia ‘Masina Mea’:

  • iti salvezi datele masiniii tale
  • iti setezi alerte pentru a nu uita cand iti expira ITP, RCA, ROVINIETA
  • tii jurnal de calatorie
  • pastrezi istoric de service
  • tii evidenta rulajului masinii tale.

6. Redescopera Romania

Cu aplicatia Redescopera Romania de la Petrom, gasesti cele mai frumoase destinatii si obiective turstice din tara. Ai acces oriunde te-ai afla, la o baza de date cu lori care asteapta sa fie descoperita si care creste in permananeta cu sprijinul utilizatorilor.

Sigur, poti gasi un loc pe placult tau pe care nu il fi descoperit inca, trebuie doar sa t e foloseste de functiile applicatiei: Locuri apropiate.

Asadar, daca ai inchiriat masina de la Auto House Constanta si este gata de concediu in Romania, aceasta aplicatie e posibil sa devina asistentul tau pe tot parcursul calatoriei.

5. FUELIO

Fuelio este cel mai bun prieten al soferilor pentru care conteaza consumul de carburant. Se poate aplica pentru jurnal de combustibil, costuri si kilometraj. Se pot urmari plinurile, consumul de combustibil, costurile de vehicul, etc.

Tinem sa va anuntam totusi, ca de aceasta aplicatie se pot bucura doar utilizatorii Android.

4. TPARK

Achiți parcarea prin SMS simplu și rapid, în doar 3 pași:
1. Introduci numărul de înmatriculare;
2. Selectezi orașul și zona;
3. Atingi butonul „Parcați”.
Aplicația compune și expediază mesajul, iar în câteva secunde primești un SMS care confirmă înregistrarea parcării. Primești notificare cu 5 minute înainte ca parcarea să expire, astfel că o poți prelungi de oricunde.
Serviciul este disponibil în peste 45 de orașe din România.

In plus de asta, daca iti plănuiești o calatorie în Ungaria, creatorii aplicatiei vin cu noi solutii pentru a-ti usura calatoria. Cumpara in cateva secunde vigneta (pentru autovehiculele cu greutatea totală maximă admisibilă de 3.5 tone) si plateate parcarea pentru aara vecina, cu cardul bancar, din aplicația TPARK. In plus, primesti notificare pe e-mail care iti aminteste data expirarii vignetei.

3. Car Camera Pro

Daca mereu ti-ai dorit sa iti cumperi o cemara standard de bord insa ti s-a parut mult prea cositisitoare? Aplicatia Car Camera Pro va va surprinde cu siguranta cu unicitatea caracteristicilor sale.

Aceasta applicatie este disponibila atat in Romania cat si peste hotare care inregistreaza atat traseul parcurs cat si viteza la care autoturismul ruleaza in timpul inregistrarii.

Costul ei, asa cum puteti vedea si in imaginea alaturata este de 32,99 lei.

2. WAZE

Waze este o aplicație de navigatie GPS revolutionara ce se adreseaza utilizatorilor de telefoane mobile inteligente (smartphone) sau tablete. Spre deosebire de alte aplicatii de navigatie, avantajul aplicatiei Waze este acela ca te va duce la destinatie pe calea cea mai rapidă, ținând cont de valorile din trafic in timp real. Waze este, cel puțin in acest moment, alternativa la TMC (Traffic Message Channel), dar cum in România nu există așa ceva, este singura aplicație care iti va furniza date din trafic in timp real, iar rutele tale vor fi optimizate in permanenta in functie de actualizarile ce vin in timp real din trafic.

1. GOOGLE MAPS GO

Google Maps Go este variația simplificată, denumită aplicație web progresivă, a aplicației Google Maps originale, acum și cu asistență pentru navigare.

Google Maps Go ocupă de 100 de ori mai puțin spațiu pe dispozitiv comparativ cu aplicația Google Maps, funcționează perfect pe dispozitive cu memorie limitată și în rețele instabile, fără compromisuri în privința vitezei, și oferă locația, actualizări ale traficului în timp real, indicații de orientare și informații despre transportul public cu trenul, cu autobuzul și intraorășenesc. Puteți să găsiți informații despre milioane de locații, cum ar fi numere de telefon și adrese.

Acestea sunt cele mai utile aplicatii auto pentru soferi insa daca ai si alte ideei, nu ezita sa ni le mentionezi in comentarii.

Cele mai utile aplicatii auto pentru soferi in 2020

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Închirieri auto / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *