Skip to content

Cum interpretezi indicatorii mașinii tale

Inchirieri Auto Constanta

Mașinile mai noi sunt bazate pe tehnologie pentru a face conducerea mai sigură și mai ușoară. Dacă înainte credeai că tehnologia unei mașini se rezuma la deținerea unui USB, numărul mare de caracteristici ale unei mașini moderne poate fi copleșitor. Nu îți face probleme! Suntem aici pentru a te ajuta.

Semnul pentru localizarea rezervorului de gaz

Dacă conduceți aceeași mașină de ani de zile, sunt mari șanse să știți ce parte a mașinii respective are capacul de alimentare cu combustibil. Dar pășește într-o mașină nouă și ar putea fi o situație confuză. Din fericire, majoritatea mașinilor noi vor avea un indicator care vă va spune exact pe ce parte a pompei de combustibil trebuie să trageți. Este chiar acolo pe indicatorul de nivel al combustibilului – o mică săgeată triunghiulară care vă îndreaptă în direcția corectă.

Indicator de temperatură peste bord

Aproape fiecare mașină nouă are un senzor de temperatură care va indica temperatura ambientală exterioară – este foarte distractiv iarna și urmărești cum se ridică temperatura exterioară, informându-te că poți să-ți îmbraci haina de iarnă la următoarea oprire a combustibilului. Acești senzori de temperatură vor activa, de asemenea, în multe cazuri, un avertisment de temperatură pe drum, pe măsură ce temperaturile scad. Adesea indicat de o lumină fulg de zăpadă pe tabloul de bord, unele sisteme vor da chiar un scurt avertisment sonor sau vor afișa un mesaj care vă anunță că drumurile ar putea fi înghețate. Majoritatea acestor sisteme vor oferi acest memento, deoarece temperaturile scad sub 3°C sau 4°C, deoarece podurile și pasajele vor îngheța de obicei înainte de restul drumului.

Inchirieri Auto Constanta
Inchirieri Auto Constanta

Controlul stabilității

Pierderea controlului vehiculului dumneavoastră când conduceți este unul dintre cele mai înfricoșătoare momente pe care le puteți avea la volan. Din fericire, multe dintre autoturismele apărute din 2012 au fost echipate cu control electronic al stabilității, un sistem care monitorizează constant toate cele patru roți. Dacă o mașină începe să alunece de sub control, de obicei roțile de pe un capăt ale mașinii se vor roti mai repede decât celelalte (deoarece au pierdut tracțiunea). Controlul electronic al stabilității va acționa frânele pe o parte a mașinii – sau chiar pe un colț – pentru a ajuta la corectarea glisării.

Puteți dezactiva temporar controlul stabilității pe unele vehicule – căutați un buton marcat cu „ESC” sau etichetat cu o pictogramă a unei mașini glisante – dacă este necesar pentru a ajuta la scoaterea unei mașini din noroi alunecos sau din zăpadă. Dezactivarea ESC este, de asemenea, utilă dacă trageți o barcă din apă pe o rampă de barca alunecoasă. Dar, în mod normal, este mai bine să lăsați controlul electronic al stabilității să vă păstreze în siguranță pe dvs. și familia dumneavoastră.

Heads-Up Display

Cu toții am văzut șoferii jucându-se cu telefoanele în timp ce conducea, așa că nu este surprinzător faptul că conducerea distrasă este un factor important în accidente. Nu vă puteți îndepărta ochii de pe drum niciun minut, mai ales cu șoferii de genul acesta care ne terorizează drumurile. De aceea, multe mașini mai noi sunt oferite cu un afișaj head-up (uneori numit head-up). Această caracteristică, care se găsește inițial pe avioanele de luptă, afișează informații critice de conducere chiar în fața șoferului, proiectându-le ca și cum ar pluti în fața ta pe drum. În mod obișnuit, acest afișaj head-up va include informații critice, cum ar fi viteza de conducere și navigarea, în timp ce unele mașini vor afișa, de asemenea, limita de viteză a drumului pe care vă aflați sau chiar melodia actuală care este redată.

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Inchirieri auto Constanta / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private
Partner oficial – Uber / Bolt / FreeNow

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon Constanta: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Telefon Brasov: 0724 056 084
Whatsapp Brasov: 0724 056 084

Pagina noastra de Facebook unde poti gasi cele mai multe oferte, o poti gasi aici: AUTO HOUSE CONSTANTA si aici: AUTO HOUSE BRASOV 

COVID 19

Impreuna pastram distanta! In prezent, ne confruntam cu totii cu o situatia neobisnuita ce ne afecteaza mai mult sau mai putin. Dar cu toate acestea, este o situatia peste care vom trece doar impreuna. Noi, cei de la Auto House Constanta, credem cu tarie acest lucru, chiar daca inseamna sa pastram distanta unii fata de ceilalti. Trebuie sa fim ‘uniti’ in pastrarea acestei masuri si sa intelegem ca doar asa ne putem face bine si ne putem relua activitatile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *