Skip to content

Auto House vine in Brasov cu serviciul de inchirieri auto

INCHIRIERI AUTO BRASOV - AUTO HOUSE CONSTANTA

Avem marea placere si bucurie de a va anunta ca serviciile Auto House se extind pana in Brasov. Din aceasta luna, Auto House Brasov – Inchirieri auto / Rent a Car / Ridesharing va pune la dispozitie in orasul dvs. servicii de rent a car si ridesharing. Imediat ce finalizam deschiderea biroului, va vom anunta adresa la care ne puteti gasi. Pana atunci, ne auzim la telefon.

AUTO HOUSE BRASOV servicii de inchirieri auto si ridesharing

INCHIRIERI AUTO / RENT A CAR
Suna pentru a afla toate detaliile de care ai nevoie si negociaza pretul in functie de perioada dorita.
Pentru desfasurarea activitatii in conditii de maxima siguranta, va asiguram ca am luat masurile de protectie necesare, atat pentru clientii nostri, prin dezinfectarea mașinilor pe care le punem la dispozitie, cat si pentru personalul Auto House.
Masinile Auto House Brasov sunt dezinfectate periodic fie de echipa noastra, fie prin serviciile de curatenie de specialitate. Asadar, nu ezita sa ne contactezi daca ai nevoie sa inchiriezi o masina in Constanta sau imprejurimi.

RENT A CAR FOR BUSINESS – OFERTE PERSONALIZATE PENTRU COMPANII
Serviciul de inchiriere Auto House Brasov se adreseaza atat persoanelor fizice cat si companiilor din Brasov, dar si din alte orase, care doresc sa inchirieze masini pe termen lung sau scurt. Rent a car for business este noul serviciu cu pachete personalizate.
Indiferent daca sunteti un INM sau o companie multinationala, cu siguranta sunteti in cautarea celor mai eficiente si elaborate modalitati de dezvoltare. 
Motiv pentru care, Auto House Brasov vine cu solutiile cele mai bune pentru tine si compania ta.
Oferim pachete business personalizate pentru fiecare firma in parte.

SOFERI RIDEHSARING IN BRASOV (UBER / BOLT / FREENOW)
Daca ai mai mult timp liber sau vrei sa devii propriul tau sef, avem solutia perfecta pentru tine: RIDESHARING.
Auto House Brasov iti pune la dispozitie posibilitatea de a lucra cu cele mai bune aplicatii de ridesharing (UBER/BOLT/FREENOW).

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon Constanta: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Telefon Brasov: 0724 056 084
Whatsapp Brasov: 0724 056 084

Pagina noastra de Facebook unde poti gasi cele mai multe oferte, o poti gasi aici: AUTO HOUSE CONSTANTA si aici: AUTO HOUSE BRASOV

COVID 19

Impreuna pastram distanta! In prezent, ne confruntam cu totii cu o situatia neobisnuita ce ne afecteaza mai mult sau mai putin. Dar cu toate acestea, este o situatia peste care vom trece doar impreuna. Noi, cei de la Auto House Constanta, credem cu tarie acest lucru, chiar daca inseamna sa pastram distanta unii fata de ceilalti. Trebuie sa fim ‘uniti’ in pastrarea acestei masuri si sa intelegem ca doar asa ne putem face bine si ne putem relua activitatile.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *