Skip to content

Accesorii auto

Accesorii auto -sunt piese anexe care se montează la un sistem tehnic . Accesoriile nu fac parte integrantă din sistem, dar sunt folosite în legătură cu serviciul lui.

Care sunt acele accesorii auto potrivite pentru un sofer al platformei Uber ?

Pentru usurarea procesului de conducere al unui autovehicul ,conducatorul are nevoie in primul rand de un suport de telefon .El ofera stabilitate,accesibiltate intr-un mod rapid cat si o manevrare usoara a acestuia .  
Suportul de telefon confera o multime de functii ,astfel vom enumera cateva modele impreuna cu caracteristicile necesare.
 Suportul auto poate fi :

  • flexibil pentru telefon,are atasat un fir care confera o accesibilitate mult mai comoda;
  • magnetic ;
  • cu incarcare rapida ;

Un alt accesoriu auto il reprezinta castile wireless.Acestea reprezinta un avantaj pentru fiecare sofer ,pentru ca prin intermediul acestora, conducatorului auto ii este mult mai practic sa ia legatura cu persoanele de care are nevoie.

Castile wireless reprezinta un subiect controversat in randul cunoscatorilor de tehnologie ultramoderna datorita nesigurantei pe care acestea ne-o confera .Firma producatoare nu influenteaza cu nimic tiparul acestora, deoarece toate au la baza acelasi principiu de functionare si anume sistemul Bluetooth.Banda de frecvență pe care funcționează sistemul Bluetooth este cuprinsă între 2,4 GHz și 2,4835 GHz și este același interval în care funcționează și cuptoarele cu microunde (la 2,45 GHz).
Diferența dintre cele două o face puterea: în vreme ce un cuptor funcționează între 600 și 1200 de wați, căștile Bluetooth sunt incluse în categoria transmițătorilor de clasa a-2 a.

Sunt sau nu sigure căștile wireless?

Momentan,nu exista un raspuns sigur dar parerea multor specialisti este ca nu ar recomanda utilizarea castilor din cauza radiatiilor date de forta electromotoare .

Auto House Constanța este partener official UBER și vă ajută să lucrați pe platforma UBER respectănd toate reglementările legale, cât și posibilitatea de a închiria mașini cu copie conformă.
Daca te hotarasti sa inchiriezi masini de la noi ,ne gasiti pe pagina de facebook:Inchirieri auto / Rent a Car / Transfer aeroport / Constanta sau la numarul de telefon :0723816049.

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Închirieri auto / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private
Partener oficial Uber

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *