Skip to content

UBER Partener Constanta

Avem marea plăcere de a anunța ca suntem în parteneriat cu Uber România, în Constanța.
Suntem siguri că marea majoritate dintre voi a auzit măcar o dată de Aplicația Uber.

Ce este Uber?

Uber este o aplicație americană ce permite oricărui șofer să transporte persoane și să fie plătit online, fiind o nouă alternativă la serviciile de taxi.

La Uber ai posibilitatea să fii propriul șef și să câștigi bani. Majoritatea șoferilor sunt eligibili să conducă cu Uber. Iată ce trebuie să știi dacă conduci în București, Cluj, Brașov Timișoara, Iași și Constanța.

Ce trebuie să știi dacă vrei să devii șofer Uber?


În calitate de partener oficial Uber în Constanța, oferim posibilitatea șoferilor colaboratori să lucreze, respectănd toate reglementarile legale, cât și posibilitatea de a închiria mașini cu copie conformă.
Condiții obligatorii :
• Permis de conducere cat B min. 2 ani
• Cazier judiciar fără înscrieri – eliberat de la orice sediu al Poliției Române
• Cazier auto fără înscrieri grave – eliberat de la serviciul rutier al Poliției de care aparțineți
Documente necesare:
• Certificat professional în regim de închiriere
• Cursuri și vizita medicală decontată de companie
Compania noastră vine în întampinarea candidaților pentru postul de șofer partener Uber cu următoarele variante de colaborare:
1. Cu mașina noastră – Angajat cu carte de muncă
Plan fix săptămânal – Mașina ramâne la dispoziția dvs 24/24 și se poate lucra oricând doriți fără target impus de societate sau program. Din câștigurile generate de partener societatea reține 500-700 Ron/săptămână care reprezintă chiria mașinii (în funcție de mașină: Dacia Logan, Ford Focus, VW Passat, etc.) și un procent de 7%. În această suma sunt incluse taxele datorate la stat (contribuții angajat cu carte de muncă), protecția muncii și contabilitatea.
Caștigurile lunare pot varia în funcție de timpul lucrat.
2. Cu mașina dumneavoastră personală:
În această variantă de colaborare dumneavoastră veți colabora cu Uber prin societatea noastră, noi vă oferim suport în relația cu Uber și orice problemă legată de aplicatie, vă asigurăm contabilitatea, plata taxelor către stat (TVA intracomunitar obligatoriu), și vă transferăm în contul personal sau vă plătim cash câștigurile generate săptămânal în fiecare miercuri pentru săptămâna anterioara.
Nu exista niciun fel de restricție în ceea ce privește programul sau încasările. Sunteți propriul dvs șef.
Costurile care tin de service și întreținere pentru autoturismele noastre vor fi suportate de noi. În toate variantele se oferă tot suportul nostru în relația cu Uber pe tot parcursul colaborării și în procesul de înscriere al partenerului și al autoturismului.
Descrierea companiei noastre
Auto House Constanța este partener official UBER și vă ajută să lucrați pe platforma UBER respectănd toate reglementările legale, cât și posibilitatea de a închiria mașini cu copie conformă.
Ne puteți contacta la: 0723 816 049.
#DevinoȘoferUber #UberConstanța #AutoHouseConstanța

La ce se rezumă suportul nostru în relația ta cu Uber odată ce ai devenit șofer?

  • Vrei să devii șofer UBER însă nu ai mașina personală? Nu e nicio problem, te ajutăm noi. Mașina ramâne la dispoziția dvs 24/24 și se poate lucra oricând doriți fără target impus de societate sau program.
  • Echipa noastră vă oferă tot sprijinul în obținerea autorizării (tematică, școală atestat, clinică pentru analize – toate costurile asigurate de UBER).
  • Colegii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta în toate problemele/solicitările apărute în cadrul aplicației UBER. Ei vă vor ajuta să lucrați pe platforma UBER respectănd toate reglementările legale.

Așadar, pe lângă serviciul nostru de închirieri auto în Constanța, îți punem la dispoziție si posibilitatea de a deveni șofer Uber.

Contactează-ne!

Vrei să devii șofer Uber? 🚕
Suntem aici pentru a te ajuta cu întregul proces de obținere a documentelor și atestatelor necesare.

Sună-ne pentru a afla toate detaliile:
☎️ 0723 816 049