Skip to content

Masina Hibrid

Masina hibrid-este un vehicul care are mai multe sisteme de propulsie, spre deosebire de vehiculele convenționale (cu motor cu ardere interna ), cele electrice  sau cele cu pile de combustie , care au câte un singur sistem de propulsive.

Pentru autoturisme, termenul se folosește în sensul de vehicul electric hibrid adică pentru vehiculele echipate cu motoare cu ardere interna și cu motoare electrice.

Care sunt avantajele si dezavantajele unei masini hibrid?

Avantaje:

  • produc mai puțin zgomot decât un motor cu ardere internă;
  • pot recupera energia la decelerare;
  • au o autonomie mai mare decât un vehicul electric;
  •  se reincarca mai repede decat un vehicul electric ;
  • consumul de combustibil este ceva mai scazut;

Dezavantaje:

  • au o masă mai mare decât vehiculele convenționale similare;
  • au o fiabilitate mai mică;
  • au un preț mai ridicat;

Un exemplu de masina hibrid il reprezinta Audi Q5 TFSIe.

Audi Q555TFSIe este echipat cu un sistem hibrid cu motor electric, plus motor cu ardere internă: eficient, sportiv şi cu emisii locale zero la deplasarea în modul pur electric.
Audi Q5 55 TFSI e quattro este echipat cu tehnologii care vă oferă confort adiţional şi vă ajută să conduceţi eficient. Sistemul de management al propulsiei hibride este o dotare standard care selectează automat strategia optimă de propulsie. În starea standard, porniţi la drum în modul electric EV, motorul cu ardere internă pornind doar când situaţia o impune. Tasta de selectare a modului de propulsie vă permite să selectaţi modul Auto pentru condusul hibrid complet automatizat sau Hold pentru menţinerea nivelului curent de încărcare a bateriei. În timp ce conduceţi, asistentul predictiv pentru eficienţă (opţional)⁵ vă ajută să utilizaţi optim energia electrică, deoarece calculează profilul rutei pe care urmează să o parcurgeți, în baza datelor de navigaţie şi vă sugerează, prin afişare şi pulsarea pedalei, când să luaţi piciorul de pe acceleraţie, de exemplu în pantă.

.Daca te hotarasti sa inchiriezi masini de la noi ,ne gasiti pe pagina de facebook:Inchirieri auto / Rent a Car / Transfer aeroport / Constanta sau la numarul de telefon :0723816049.

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Închirieri auto / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private
Partener oficial Uber

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici. 

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *