Skip to content

Inchirieri Auto:Top 5 cele mai controversate masini

Inchirieri Auto Constanta

Firma de inchirieri auto ,Auto House Constanta , va propune un studiu de caz despre cele mai interesante si controversate masini .Acestea surprind atat din punct de vedere al design-ului cat si al instructiunilor tehnice.

Inchirieri Auto Constanta:Cele mai interesante masini 2021

  • BMW M3 / M4

Modelele BMW M Seria 3 Sedan combină proporţii puternice şi designul distinctiv cu patru uşi cu sportivitatea tipică M. Liderul cvartetului de caractere îndrăzneţe este BMW M3 Competition Sedan cu un impresionant 510 CP şi un cuplu de 650 Nm.

Echipat cu un motor performant BMW M TwinPower Turbo, transmisie M Steptronic în 8 trepte cu Drivelogic, tracţiune integrală opţională xDrive M*, diferenţial M activ şi numeroase tehnologii inspirate din motorsport, garantează o dinamică maximă de condus – atât în utilizarea cotidiană cât şi pe circuitul de curse.

  • Aston Martin Valkyrie
Aston Martin Valkyrie este o mașină sport hibridă cu producție limitată construită în colaborare de producătorii britanici de automobile Aston Martin, Red Bull Racing Advanced Technologies și multe altele.

Mașina sport este un produs al colaborării dintre Aston Martin și Red Bull Racing pentru a dezvolta o mașină orientată pe pistă, complet utilizabilă și plăcută ca mașină rutieră, concepută de Adrian Newey, Dr. Andy Palmer, Christian Horner și Simon Spoule. Producătorii de mașini revendică titlul de cea mai rapidă mașină legală de stradă din lume. Adrian Newey,  Directorul tehnic al Red Bull Racing și cel mai de succes designer de F1 din lume a ajutat la proiectarea mașinii. 
  • Mercedes-AMG One

La Salonul Internațional de Automobile (IAA) din Frankfurt, Mercedes-AMG Project ONE are premiera mondială: Autovehiculul-prototip super-sport cu două locuri aduce pentru prima dată cea mai modernă și eficientă tehnologie hibrid din Formula 1, aproape unu la unu de pe circuitul de curse pe șosele și reprezintă punctul culminant al aniversării de 50 de ani de AMG. Hibridul de înaltă performanță va avea probabil peste 1.000 CP, viteza sa maximă va depăși 350 km/h. Prototipul îmbină performanța copleșitoare de pe circuit și tehnologie hibrid din Formula 1 adaptată pentru viața de zi cu zi cu eficiență fără precedent. Așa ceva este unic în lume.

  • Tesla Cybertruck / Model S Plaid 
Tesla a adăugat câteva noi îmbunătățiri sedanului său Model S, inclusiv un nou volan dreptunghiular care pare să aparțină unei mașini de curse sau unui avion și noul său mod rapid rapid Plaid cu opțiune pentru o autonomie extinsă de 520 de mile.

Mașinile cu modul Plaid au baterii și trei motoare electrice care pot produce până la 1.020 cai putere și pot lua mașina de la zero la 60 mile pe oră în doar două secunde. Este o accelerare mai rapidă decât orice altă mașină de producție, inclusiv mașini exotice extrem de scumpe de la Lamborghini, Ferrari și Bugatti.
  • Hyundai i20N

„i20 este un model popular al gamei Hyundai, iar noua generatie imbina designul elegant cu dimensiunile generoase si cu pachetul ergonomic, caracteristici pe care potentialii clientii doresc sa le regaseasca la acest segment”, a declarat Teodor Brusalis, Director Executiv al Hyundai Auto Romania.

Inspirata de cea mai recenta interpretare a filosofiei de design “sculptura fluida 2.0”, noua versiune a modelui i20 a fost conceputa in cadrul Centrului de Design din Europa al Hyundai Motor. Echipa de designeri a oferit partii frontale a modelului un aspect indraznet, cu grila hexagonala, cromata pozitionata mai jos atat din ratiuni estetice, cat si tehnice. O grila orizontala, ingusta, uneste cele doua blocuri optice, care includ  proiectoare cu functie dubla: lumini de zi si lumini de pozitie cu tehnologie LED.

Daca doriti sa inchiriati autovehicule din gama AutoHouse,trebuie sa stiti ca toate masinile noastre au taxele platite si sunt pregatite oricand pentru dumneavoastra. Daca te hotarasti sa inchiriezi masini de la noi, ne gasiti pe pagina de facebook:Inchirieri auto / Rent a Car / Transfer aeroport / Constanta sau la numarul de telefon: 0723816049.

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Închirieri auto / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Pagina noastra de Facebook unde poti gasi cele mai multe oferte, o poti gasi aici: AUTO HOUSE CONSTANTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *