Skip to content

GPL – o noua sursa de combustibil

Inchirieri Auto Constanta

Una dintre cele mai rentabile surse de energie conventionala si naturala este cu siguranta gazul petrolier lichefiat.Este un amestec de hidrocarburi gazoase, folosit drept combustibil pentru incalzire si autovehicule.
GPL sau autogazul este un combustibil alternativ, derivat din tratarea gazului natural și din rafinarea petrolului,
cu o amprentă de carbon redusă și cu emisii poluante reduse în mod semnificativ comparativ cu combustibilii
convenționali.
GPL poate fi utilizat în transporturile rutiere (pentru autoturisme și camioane) pentru toate tipurile de distanțe. Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru navigația interioară și pentru transporturile maritime pe distanțe scurte. Infrastructura GPL este destul de bine dezvoltată, un număr semnificativ de stații de alimentare existând deja în Uniune (aproximativ 29 000). Cu toate acestea, distribuirea acestor stații de alimentare este inegală, răspândirea lor fiind redusă într-o serie de țări.

Inchirieri Auto Constanta

Inchirieri Auto: Autoturismele din flota Auto House pe GPL

In flota Auto House sunt prezente 2 autoturisme pe GPL .Este vorba despre marca Dacia,mai exact modelul Dacia Logan 2020. Masinile merg foarte bine, sunt foarte solicitate intrucat au un consum mic, sunt silentioase si foarte incapatoare.

Daca doriti sa inchiriati autovehicule din gama AutoHouse,trebuie sa stiti ca toate masinile noastre au taxele platite si sunt pregatite oricand pentru dumneavoastra.Daca te hotarasti sa inchiriezi masini de la noi ,ne gasiti pe pagina de facebook:Inchirieri auto / Rent a Car / Transfer aeroport / Constanta sau la numarul de telefon :0723816049.

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Închirieri auto / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Pagina noastra de Facebook unde poti gasi cele mai multe oferte, o poti gasi aici: AUTO HOUSE CONSTANTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *