Skip to content

Inchirieri Auto Constanta.Starea de vigilenta la volan.

Inchirieri Auto Constanta

Inchirieri Auto Constanta. Atentia la volan este o aptitudine formată prin antrenament. Trebuie să-ţi coordonezi (conectezi)  principalele organe de simţ (auzul şi vederea în primul rând) cu gândurile şi să analizezi în mod continuu tot ce auzi şi ce vezi în timpul conducerii pentru a preveni situaţiile dificile ce se pot ivi pe şosea şi care pot deveni periculoase. În general, pentru a ne putea menţine atenţia la volan, este necesară o bună organizare.

Inchirieri Auto Constanta

Operaţiunea de conducere a automobilului este una dintre cele mai periculoase activităţi pe care le facem deoarece necesită o atenţie distributivă completă şi permanentă. Lipsa unui singur moment de atenţie în diferite etape ale actului de conducere ne poate transforma într-un adevărat pericol public în trafic.

De aceea trebuie să fim atenţi şi să prevedem şi modul de comportament al celorlalti participanti la trafic pentru a depista eventualele anomalii ce pot apare pe timpul actului de conducere al acestora.

Daca doriti sa inchiriati autovehicule din gama AutoHouse,trebuie sa stiti ca toate masinile noastre au taxele platite si sunt pregatite oricand pentru dumneavoastra.Daca te hotarasti sa inchiriezi masini de la noi ,ne gasiti pe pagina de facebook:Inchirieri auto / Rent a Car / Transfer aeroport / Constanta sau la numarul de telefon :0723816049.

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Închirieri auto / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Pagina noastra de Facebook unde poti gasi cele mai multe oferte, o poti gasi aici: AUTO HOUSE CONSTANTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *