Skip to content

Inchirieri Auto Constanta.Rolul cotierei.

Inchirieri Auto Constanta

Inchirieri Auto Constanta.Cotiera auto este un element extrem de util atat la drum lung, cat si prin oras sau pentru a depozita diverse lucruri.Poate parea un lucru banal, dar cotiera nu ar trebui sa lipseasca din masina nimanui!
La drum lung sau atunci cand nu ai nevoie sa tii ambele maini pe volan, cotiera se va dovedi indispensabila, crescand considerabil confortul si viteza de reactie de a duce inapoi mana pe volan sau pe schimbatorul de viteze.
In plus, spatiul de depozitare al cotierelor nu este deloc de neglijat.Aceasta este folosita pentru stocarea diferitelor lucruri,de la cabluri de alimentare ,telefon,GPS,suport de GPS, camera video auto, lanterna, briceag, chiar si sticluta de apa sau portofelul. Atentie insa, nu se recomanda lasarea nesupravegheata a obiectelor de valoare in masina, din motive de siguranta. Hotii de masini stiu ca in torpedouri se pot gasi obiectele de valoare mai sus mentionate!

Inchirieri Auto Constanta

Inchirieri Auto Constanta:Tipuri Cotiere:

-Cotiera auto multifunctionala cu porturi USB;
-Cotiera Auto Neagra Cu USB pentru incarcare Telefon si Suport Pahar;
-Cotiera universala neagra si cusatura rosie;

Toate autoturismele din flota Auto House Constanta sunt prevazute cu cotiere.

Daca doriti sa inchiriati autovehicule din gama AutoHouse,trebuie sa stiti ca toate masinile noastre au taxele platite si sunt pregatite oricand pentru dumneavoastra. Daca te hotarasti sa inchiriezi masini de la noi, ne gasiti pe pagina de facebook:Inchirieri auto / Rent a Car / Transfer aeroport / Constanta sau la numarul de telefon: 0723816049.

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Închirieri auto / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Pagina noastra de Facebook unde poti gasi cele mai multe oferte, o poti gasi aici: AUTO HOUSE CONSTANTA.

COVID 19

Impreuna pastram distanta! In prezent, ne confruntam cu totii cu o situatia neobisnuita ce ne afecteaza mai mult sau mai putin. Dar cu toate acestea, este o situatia peste care vom trece doar impreuna. Noi, cei de la Auto House Constanta, credem cu tarie acest lucru, chiar daca inseamna sa pastram distanta unii fata de ceilalti. Trebuie sa fim ‘uniti’ in pastrarea acestei masuri si sa intelegem ca doar asa ne putem face bine si ne putem relua activitatile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *