Skip to content

2020 – Anul concediilor în țară. Part 1: Litoralul românesc.

Închiriază mașina care ți se pe potrivește și bucură-te de vară alături de cei dragi.

Știm că anul acesta este unul cu totul diferit pentru toata lumea. Toți am fost și încă suntem afectați într-un fel sau altul de urmările pandemiei COVID-19. 
Putem susține astfel cu ușurință faptul că turismul este unul dintre cele mai afectate segmente ale acestei situații. 


Cum se anunță una dintre cele mai calde veri ale ultimilor ani, iar sezonul vacanțelor speră să se strecoare printre amenințările și ravagiile virusului COVID-19 între iulie și septembrie, anul 2020 pare a fi un an compromis din punctul de vedere al turismului internațional din cauza condițiilor actuale. 
Deși mulți ne-am fi dorit poate destinații mai exotice și cât mai îndepărtate, trebuie să înțelegem că în situația actuală, paza bună trece primejdia rea.

Nu te îngrijora, ne-am propus să venim în ajutorul tău cu locuri pe care le poți vizita aici, pe plaiul românesc. 

2020 – Anul concediilor în țară. Part 1: Litoralul românesc.

În ultimii ani, litoralul nostru ne-a pus la dispoziție atat plaje bine cunoscute de către noi toți cât și cele un pic mai bine ascunse ce aduc în prim plan o experiență mult mai liniștită și relaxantă. 
Indiferent de ce opțiune alegi, este de la sine înțeles că toate acestea sunt ușor accesibile cu ajutorul serviciilor noastre de închirieri mașini, cu atât mai mult cu cât drumul spre Marea Neagră se realizează pe una dintre puținele autostrăzi din România. 
Iți lăsăm mai jos câteva opțiuni, însă în momentul în care te hotărăști să alegi serviciul nostru de închirieri auto, te putem ajuta cu mai multe informații și recomandări dacă ai nevoie.

1.Mamaia
Stațiunea Mamia îți pune la dispoziție o gamă superba de plaje, fie că ai venit să te distrezi și te orientezi în partea de Nord, fie că vii cu familia și cauți modalități de distracție pentru cei mici. 
În zona de Nord, găsești unele dintre cele mai exclusiviste restaurante și cluburi de noapte.
Dacă totuși ești în cautarea locului de joacă perfect pentru cei mici care să se îmbine perfect cu relaxarea ta, atunci una dintre opțiuni ar fi plaja Goa Beach.

2. Eforie Sud 
Cu mașina închiriată te poți deplasa cu ușurință în această stațiune, fiind un loc ideal pentru familii. Eforie Sud este o stațiune liniștită de mici dimensiuni în sudul litoralului, cu mult spațiu verde și factori naturali (namol/apa sărată). De asemenea pe malul lacului Techirghiol funcționează o bază de tratament în aer liber unde se pot face împachetări cu nămol rece și băi în lac.

3. Pentru cei care preferă o atmosfera mult mai intimă, recomandăm plajele din Corbu și Tuzla unde pot găsi peisaje exotice asemănatoare celor din străinătate.

Cert este, că toate plajele și terasele vor fi în conformitate cu măsurile obligatorii de prevenire COVID-19. 
Mai multe obiective turistice poti gasi aici.

Cu ce te poate ajuta firma noastră de închirieri auto?

În primul rând, vrem să vă anunțăm că respectăm cu strictețe măsurile obligatorii de prevenire COVID-19 și întreaga noastră flotă de mașini este mereu dezinfectată pentru noii clienți. 

Poți prelua mașina de la sediul nostru din Constanța, acolo unde vei semna și contractul de închiriere pe perioada dorită. 
Neavând limită de kilometri, te poți deplasa cu ușurință de-a lungul litoralului pentru a găsi locul perfect pentru tine. 
Mașina va fi predată fie la sediul nostru, fie în Mamaia dacă îți este mai ușor.

În funcție de perioada aleasă și bugetul tău noi venim cu opțiuni care să se plieze perfect pe nevoile tale pentru a închiria mașina potrivită ție. 

Mașini disponibile pentru închiriat în Constanța și împrejurimi:

Ford Fiesta
Seat Leon
Golf 5
Golf 6
VW Passat
Skoda Octavia 3
Skoda Octavia facelift
Peugeot 207
Audi A6 Quatro
Hyundai Santa Fe 4×4

Servicii AUTO HOUSE CONSTANȚA:

Închirieri auto / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private


Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici


Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 
Whatsapp: 0723 147 902
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *