Skip to content

Inchirieri Auto Constanta – Preluare de la Aeroportul Kogalniceanu

Inchirieri Auto Constanta

Serviciul de inchirieri auto Constanta pune la dispozitie celor interesati atat posibilitatea de a prelua masina de la aeroportul Kogalniceanu cat si preluare cu sofer personal.

Sarbatorile presupun printre altele si deplasari pe care trebuie sa le faci pentru a ajunge la cei dragi. Poti opta pentru serviciile noastre de inchirieri auto in Constanta, fie ca te intorci din strainatate si ai nevoie de un automobil cu care sa ajungi dintr-un loc in altul, fie te hotarasti sa mergi intr-o vacanta alaturi de cei dragi si ai nevoie de o masina.

Inchirieri Auto Constanta
Inchirieri Auto Constanta

Pentru perioada sarbatorilor de iarna, dorim sa va oferim tot confortul si siguranta de a merge oriunde doriti alaturi de cei dragi. Principala noastra preocupare este siguranta dumneavoastra si a autoturismului. Masiniile pe care le ofera Auto House Constanta pot garanta siguranta si calitate atat din punct de vedere tehnic cat si estetic, exact asa cum ai nevoie, pentru a te bucura de comoditate la volan si relaxare.

Stim foarte bine ca unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba despre inchirieri auto este confortul. Cel mai probabil, nimic nu e mai important in momentul in care pornesti la drum, decat sa te simti confortabil, sa ai un drum linistit si sa ajungi in siguranta la destinatie.

Cum in aceasta perioada iti doresti sa fii cat mai mult alaturi de cei dragi, suntem aici sa iti reamintim ca iti punem la dispozitie posibilitatea de a prelua masinile noastre de la aeroportul Kogalniceanu cu sau fara sofer. Asadar, nu ezita si rezerva masina pentru perioada sarbatorilor de iarna.

Inchirieri Auto Constanta
Inchirieri Auto Constanta

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Închirieri auto / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private
Partner oficial – Uber / Bolt / FreeNow

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Pagina noastra de Facebook unde poti gasi cele mai multe oferte, o poti gasi aici: AUTO HOUSE CONSTANTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *