Skip to content

Inchirieri Auto Constanta: La multi ani, 2021!

Inchirieri Auto Constanta

Intreaga echipa Auto House Constanta va ureaza un calduros La Multi Ani! Va dorim ca anul acesta sa fie unul memorabil, plin de realizari si momente cat mai frumoase alaturi de cei dragi. Cu totii speram ca acest nou an sa fie unul cat mai bun si productiv! Ne punem toata increderea in el, ca va sterge cu buretele toate momentele critice din 2020. Cu toate acestea, am invatat o lectie importanta si anume, sa pretuim prezentul, sa fim recunoscatori pentru oamenii dragi din viata noastra si sa apreciem lucrurile mici care ne fac fericiti.

Inchirieri Auto Constanta

Inchirieri Auto Constanta: Planul pentru 2021

Fiecare dintre noi la inceput de an isi planifica anumite teluri pe care doreste sa le atinga. Fie ca vorbim de un concediu bine meritat, sa invatam o limba straina noua sau sa mancam mai sanatos, toate aceste obiective evidentiaza dorinta fiecaruia dintre noi de a trai mai bine, de a avea un an mai bun. Cu atat mai mult cu cat, anul 2020, nu a fost deloc asa cum. ne-am asteptat sa fie sau cum. ne-am imaginat vreodata. Tocmai de aceaa, 2021 ne aduce mai mult ca oricand speranta, curajul si intelepciunea de a ne. bucura de tot ceea ce avem. Noul an va fi unul al pretuirii, al dorintelor, sperantei, si speram noi, al calatoriilor, intrucat cu totii ne dorim sa “evadam”putin.

Astfel, Auto House Constanta va sta la dispozitie si in acest an, cu autorisme sigure si pregatite sa va conduca acolo unde aveti nevoie.

Daca doriti sa inchiriati autovehicule din gama AutoHouse,trebuie sa stiti ca toate masinile noastre au taxele platite si sunt pregatite oricand pentru dumneavoastra. Daca te hotarasti sa inchiriezi masini de la noi, ne gasiti pe pagina de facebook:Inchirieri auto / Rent a Car / Transfer aeroport / Constanta sau la numarul de telefon: 0723816049.

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Închirieri auto / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Pagina noastra de Facebook unde poti gasi cele mai multe oferte, o poti gasi aici: AUTO HOUSE CONSTANTA.

COVID 19

Impreuna pastram distanta! In prezent, ne confruntam cu totii cu o situatia neobisnuita ce ne afecteaza mai mult sau mai putin. Dar cu toate acestea, este o situatia peste care vom trece doar impreuna. Noi, cei de la Auto House Constanta, credem cu tarie acest lucru, chiar daca inseamna sa pastram distanta unii fata de ceilalti. Trebuie sa fim ‘uniti’ in pastrarea acestei masuri si sa intelegem ca doar asa ne putem face bine si ne putem relua activitatile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *