Skip to content

Inchirieri Auto Constanta in perioada sarbatorilor

Nu stii care este procedura pentru serviciul de inchirieri auto Constanta in perioada sarbatorilor de iarna? Nu e nicio problema, din dorinta de a fi cat mai transparenti posibil, iti vom detalia toate informatiile necesare acestei perioade aglomerate.

Stim cu totii ca perioada sarbatorilor este una aglomerata, mai ales pentru anumite nise de servicii, iar cel de inchirieri auto nu este o exceptie. Desi ne confruntam cu o perioada ciudata in contextul COVID-19, suntem sigur ca multi vor alege sa se intoarca acasa de sarbatori pentru a fi alaturi de cei dragi (asta daca bineinteles, nu va fi lockdown). Dintre cei care vin de sarbatori, gasesc varianta de inchiriere auto ca fiind una mult mai rezonabila si practica in acelasi timp.

Motiv pentru care, ne-am gandit sa prezentam un mic ghid de inchirieri auto in Constanta pentru perioada sarbatorilor.

GHID INCHIRIERI AUTO CONSTANTA – PENTRU PERIOADA SARBATORILOR DE IARNA

Inchirieri Auto Constanta
Inchirieri Auto Constanta


Stim ca inchirierea unui vehicul poate ajunge foarte usor ultimul punct de pe lista atunci cand iti faci planul de sarbatori, insa este un atuu sa ai masina rezervata din timp pentru ca in acest fel te vei asigura ca masina este pregatita si ca te asteapta oricand ai nevoie de ea.

SERVICIILE AUTO HOUSE CONSTANTA RAMAN ACELEASI

Da, fix asa cum ai inteles, preturile raman aceleast. In plus de asta, nu trebuie sa te ingrijorezi ca vei ramane printre ultimii care trimit solicitare de oferta pentru inchirieri auto. Acest lucru nu inseamna ca veti primi o masina mai putin buna. Flota de masini Auto House Constanta este una suficient de generoasa si complexa incat putem acoperi mai toate cererile.

Desigur ca se aplica regula primul venit, primul servit. Prioritate au cererile facute din timp si mai ales cele realizate cu rezervare online pe site-ul nostru. Regula cu cat mai repede, cu atat mai bine, este una pe care o recomandam tuturor, oricand, aplicata insa in mod special in perioadele aglomerate.

MENTIONATI UNDE DORITI SA CALATORITI

Si daca veti avea nevoie de necesitati si dotari extra. Cand spunem concediu de iarna, automat ne gandim la munte, zapada, sporturi de iarna sau dorinta de a petrece acest timp intr-un cadru de vis. Asadar, va recomandam sa anuntati unde veti merge cu masina inchiriata, astfel incat la momentul preluarii, sa aveti tot ce trebuie (GPS, lanturi, scaun copil, etc.).

ALEGE MASINA POTRIVITA NEVOILOR TALE

In momentul in care vrei sa calatoresti alaturi de toata familia va trebui sa tii cont de dimensiunile pe care masina de inchiriat le va avea, pentru ca aceasta sa se potriveasca nevoilor tale. In momentul in care te uiti in oferta de inchirieri masini este extrem de important sa alegi un model care sa vina cu suficient spatiu pentru depozitarea bagajelor pe care le vei lua cu tine sau pentru toate cadourile pe care urmeaza sa le duci celor dragi.

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Închirieri auto / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Pagina noastra de Facebook unde poti gasi cele mai multe oferte, o poti gasi aici: AUTO HOUSE CONSTANTA.

Rezervarile pot fi facute, ca si pana acum, direct din site-ul nostru. Consultati un agent daca aveti neclaritati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *