Skip to content

INCHIRIERI AUTO CONSTANTA: FORD TRANSIT XL

inchirieri auto constanta - inchirieri dube - auto house constanta

Noile noastre servicii de inchirieri auto in Constanta iti pun la dispozitie posibilitatea de a inchiria dube transport marfa cu sau fara sofer. Firma noastra o sa te ajute sa iti indeplinesti toate activitatile cu o duba de calitate fara sa platesti multi bani.

Serviciu de închirieri dube Auto House Constanta cu si fara sofer

Inchirieri Auto Constanta - Auto House Constanta

Exista zile in care ai nevoie de o duba pentru a transporta obiecte voluminoase sau grele. Obiecte pe care ai prefera sa nu le inghesui in masina personala sau care efectiv nu incap oricat ai incerca. Motiv pentru care, noi iti oferim posibilitatea de a inchiria cu sau fara sofer, in functie de nevoile tale.

Serviciul nostru se adreseaza atat persoanelor fizice cat si firmelor. Asadar, daca ai nevoie sa inchiriezi o duba de calitate si spatioasa, serviciile noastre iti stau la dispozitie. Agentii nostri te vor ajuta sa gasesti rapid cea mai buna solutie pentru compania ta.

Contacteaza-ne cat mai curand pentru a primi o oferta personalizate in functie de perioada aleasa.

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Inchirieri auto Constanta / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private
Partner oficial – Uber / Bolt / FreeNow

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon Constanta: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Telefon Brasov: 0724 056 084
Whatsapp Brasov: 0724 056 084

Pagina noastra de Facebook unde poti gasi cele mai multe oferte, o poti gasi aici: AUTO HOUSE CONSTANTA si aici: AUTO HOUSE BRASOV 

COVID 19

Impreuna pastram distanta! In prezent, ne confruntam cu totii cu o situatia neobisnuita ce ne afecteaza mai mult sau mai putin. Dar cu toate acestea, este o situatia peste care vom trece doar impreuna. Noi, cei de la Auto House Constanta, credem cu tarie acest lucru, chiar daca inseamna sa pastram distanta unii fata de ceilalti. Trebuie sa fim ‘uniti’ in pastrarea acestei masuri si sa intelegem ca doar asa ne putem face bine si ne putem relua activitatile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *