Skip to content

Inchirieri auto Constanta cu sofer

Inchirieri Auto Constanta

Ce implica serviciile de inchirieri auto in Constanta, cu sofer?
Ei bine, soferul personal nu mai este un lux, ci, adesea, o necesitate. Motiv pentru care, Auto House Constanta va pune la dispozitie, pentru siguranta si confortul dumneavoastra, serviciile unui sofer profesionist.
Soferii nostri, se vor asigura, ca veti ajunge cu bine, dumneavoastra si insotitorii dumneavoastra, la oricare destinatie aleasa.

Un adaos modic la tariful unei inchirieri auto propriu-zise va garanteaza o calatorie fara probleme.
Soferii Auto House Constanta va vor sta la dispozitie in limita a opt ore pe zi, cu posibilitatea de suplimentare, asadar programul dumneavoastra poate fi complet acoperit de serviciile soferilor si nu exista nici un motiv pentru care sa va simtiti constransi atunci cand apelati la inchirieri auto Constanta.

Asadar, fie ca plecati in interes de afaceri sau pur si simplu in vacante, va puteti relaxa si bucura de calatorie, soferii Auto House Constanta sunt pregatiti sa va conduca la destinatie.

Inchirieri Auto Constanta
Inchirieri Auto Constanta

SERVICIU DE TRANSFER PENTRU AEROPORT SI INCHIRIERI AUTO CU SOFER

  1. Transfer aeroport Kogalniceanu – Va oferim un serviciu de Transfer Aeroport Kogalniceanu disponibil 24/7. Salveaza timp si energie rezervandu-ti din timp la un pret fix transferul privat de la sau catre Aeroportul Kogalniceanu.
  2. Inchiriere auto cu sofer – Calatoriile cu masina in Romania si in special in orasele aglomerate, pot fi stresante. Solutia este un serviciu de inchiriere a unei masini cu un sofer profesionist. Fie ca este vorba de un invitat al companiei sau un transfer la aeroport pentru un concediu in strainatate, noi va stam la dispozitie.
  3. Servicii pentru companii – In cazul unor evenimente in care doriti sa asigurati transferul oaspetilor si clientilor dumneavoastra de la hotel la adresele la care se vor desfasura activitatile, atat in Constanta cat si in imprejurimi.
  4. Tur Constanta si imprejurimi

Asa ca, pentru oricare din situatiile de mai sus, unul din soferii Auto House Constanta iti sta la dispozitie.

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre și ce implică acestea, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com

Pagina noastra de Facebook unde poti gasi cele mai multe oferte, o poti gasi aici: AUTO HOUSE CONSTANTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *