Skip to content

Cele mai bizare legi de circulatie din lume

Care sunt cele mai bizare legi de circulatie? Ei bine, dupa ce am frunzarit cateva dintre regulile de circulatie din strainatate, am pus la cap o mica lista cu cele mai ciudate dintre ele. Legi pe care oricum le-ai interpreta, nu suna nicicum.

Stim cu totii ca noii soferi sunt obligati sa invate regulile de circulatie in cadrul scolii. Cu toate acestea exista anumite legi (despre trafic, detinatatorii de masini, semne de circulatie, etc.) pe care prea putini oameni le cunosc. Bine, gata, nu te mai tinem in suspans, iata: Top 7 cele mai bizare legi de circulatie.

Top 7 cele mai bizare legi de circulatie din lume.

Inchirieri auto constanta
Cele mai bizare legi de circulatie din lume

COSTA RICA

Pentru majoritatea tarilor din intreaga lume, exista o lege stricta legata de consumul bauturilor alcoolice care poate provoca pedepse grave daca este ignorata. Ei bine, nu exista o astfel de lege in Costa Rica. Chiar daca exista stiinte dovedite in jurul pericolelor unui sofer care bea sub influenta sau care incearca sa conduca in timp ce bea alcool, se pare ca cei din Costa Rica nu au primit inca mesajul. Atata timp cat nu pareti prea intoxicat (oricat de mult ar putea fi), atunci autoritatile din Costa Rica nu va vor deranja in timp ce beti o bere la volan.

SAN FRANCISCO

Unul dintre orașele liberale din America, San Francisco este destul de pretențios atunci când vine vorba de spălătoriile auto.De exemplu, daca dețineți o astfel de afacere, puteți fi citat de catre organului de cercetare penală, dacă sunteți văzut lustruind sau uscând o mașină cu o pereche de lenjerie de corp folosită pe post de cârpă. Dacă ați ales însă să vă spalați mașina de unul singur, sunteți liber să folosiți oricâte perechi de 🩲 doriți. Sună logic, nu?

LUXEMBURG

Luxemburg cere ca fiecare mașină să aibă ștergătoare de parbriz, chiar dacă mașina în cauză nu are parbriz – mult mai frecventă în rândul mașinilor de epocă.Este perfect legal să conduceți fără un scut de sticlă pentru șofer, dar ratați ștergătoarele și veți primi o amendă. Din nou,logic, nu?

DENVER

America este renumită pentru legi bizare și învechite – iar Denver este aproape de partea de sus a listei cu această ciudată sancțiune.Legea traficului de stat prevede că este ilegal să conduci o mașină neagră într-o duminică în capitala Colorado.În mod clar, o restricție de modă veche, deși este încă o cerință legală, este aproape sigur că aceasta nu mai este aplicată.

DANEMARCA

Danezii au o lege destul de neobișnuită concepută pentru a proteja pe oricine ar putea lucra sub un vehicul.Pentru a evita să fie amendați, șoferii din Danemarca trebuie să se asigure că nu este nimeni sub mașina lor înainte de a porni motorul. Aceasta include mecanica sau copiii mici care se joacă ascunsa.

SPANIA

Daca te-ai gandit ca poti conduce in Spania incaltat in slapi, mai bine nu. O astfel de imprudenta iti poate aduce o amenda de minimum 200 de euro. Fa abstractie de caldura de afara si incalta-te cu o pereche de adidasi.

CIPRU

Daca vremea si intreaga clima din Cipru te duce cu gandul la concediu, vara si bauturi racoritoare, foloseste un taxi. Consumul de mancare sau bauturi este strict interzis in timp ce conduci. Nu, nici macar apa! Si da, ai citit bine. Daca ti se face sete si este in plin trafic, fie de abtii, fie te opresti in prima parcare.

RUSIA

Planuiesti sa vizitezi Rusia? Ai face bine sa tii cont de faptul ca este interzis prin lege sa conduci o masina murdara. Mai mult decat atat, poti primi si o amenda pe cinste.

Momentan nu avem posibilitatea de a inchiria masini international, insa cu siguranta ne vom updata serviciile. In momentul in care o vom face, fii sigur ca iti vom trimite o lista cu cele mai ciudate legi de circulatie din tara in care vrei sa calatoresti. Iata care sunt serviciile Auto House Constanta:

Servicii AUTO HOUSE CONSTANTA

Daca aveti nevoie de o masina pana va hotarati asupra unei alegeri, va punem la dispozitie serviciile noastre:

Închirieri auto / Rent a car
Transfer aeroport Kogălniceanu
Acte auto
Curse private
Partener Uber Constanta – administrare conturi soferi Uber in Constanta

Dacă ai mai multe întrebări legate de serviciile noastre, îți recomandăm sa vizualizezi secțiunea noastră de ÎNTREBARI și RĂSPUNSURI aici

Alte informații necesare Auto House Constanța – Rent a Car:

Adresa noastră: Str. Ioan Lahovari, nr. 137, Constanța (zona Trocadero)
Telefon: 0723 147 902 / 0723 816 049
Whatsapp: 0723 147 902 / 0723 816 049
Email: inchirieriautoconstanta@gmail.com
Facebook: Inchirieri auto / Rent a Car / Transfer aeroport Constanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *